canadaadventure.blogg.se

Mitt år som utbytesstudent i Kanada 13/14

Time's out

Publicerad 2014-07-02 20:16:00 i Allmänt,

Det har kommit till det sista av allt. Och första. Allt jag gör är för första gången från och med nu. Det råkar bara vara sista gången i det här kapitlet. I mitt liv som utbytesstudent. Men inte som resande i Kanada.
 
Canada Day igår firades med ett besök till stranden. Vi badade i Lake Huron för sista gången det här året och för första gången i mitt liv. Sjön var lika varm, stor och blå som Medelhavet. Jag förväntade mig inte det. Min värdfamilj hade förklarat hur det skulle vara iskallt i vattnet och hur vi inte skulle kunna bada på grund av regnet som utlovats i väderleksrapporten. När vi kom dit var det blåsigt, men sanddynorna och den klara färgen i vattnet drog till sig min uppmärksamhet, för det var bara underbart. Jag glömde bort vinden.
 
My Canadian Me som vägrade lägga sig åt rätt håll
Värdsystern min
Most awesome pic of the day
Dags att hänga på de andra 20,000 personerna som var lika rödklädda som vi och lika redo att fira Kanadas födelsedag. Happy Canada Day!
 
 
 
 

Om

Linnea Källgren

Hej! Mitt namn är Linnea och här kommer jag berätta om mitt liv som utbytesstudent i Kanada, på andra sidan jordklotet! Jag är 18 år och bor just nu i Kitchener, Ontario där jag bor i en värdfamilj och går på Woodland Christian High School. Jag åker med organisationen YFU!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela