canadaadventure.blogg.se

Mitt år som utbytesstudent i Kanada 13/14

Let the adventure begin

Publicerad 2013-08-25 18:59:25 i Allmänt,

Imorgon bitti ger jag mig av. Inte allt för tidigt, tack och lov. Eftersom planet går först vid lunchtid kanske jag får sova lite i natt i alla fall. Och väskorna är nästintill färdigpackade. Just det – väskORNA. Jag gick in på flygbolagets hemsida för ett par veckor sedan och upptäckte att till USA och Kanada får man ha med sig två väskor, och inte bara en som jag har trott hela tiden. Vilken lättnad! Hur skulle jag någonsin fått plats med alla kläder, skor, presenter, vinterjacka och allt annat man behöver för att överleva på bara 23 kilo? Det är ju hela mitt liv jag ska packa ned och ta med mig.

Här är väskorna - nästan färdigpackade

Bagagelapparna som kommer sitta på resväskorna
ifall de kommer bort. (Adressen är till YFU-kontoret.
Alltså inte dit jag ska bo sen)

Och så YFU-tröjan som jag måste ha på mig när jag åker så att
volontärerna känner igen mig på flygplatsen i Toronto

 
Tyvärr har det inte blivit helt klart med värdfamilj än heller. Men jag väntar, för jag vet att det har en värdfamilj på gång. Nånstans. Så det ordnar sig säkert.

Om

Linnea Källgren

Hej! Mitt namn är Linnea och här kommer jag berätta om mitt liv som utbytesstudent i Kanada, på andra sidan jordklotet! Jag är 18 år och bor just nu i Kitchener, Ontario där jag bor i en värdfamilj och går på Woodland Christian High School. Jag åker med organisationen YFU!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela